8 dana popusta povodom 8. marta

Drage dame, ove godine slavimo vaš dan već od 1. marta uz 20% popusta na ceo asortiman. Iskoristite priliku da obradujte svoju mamu, sestru, drugaricu, a naravno i sebe nekim od omiljenih proizvoda iz našeg asortimana.

Akcija kupon 8. mart -izdvojena

Popust na ceo asortiman važi od 1. do 8. marta za sve članove Golden Beauty Shop programa lojalnosti i to za kupovine putem naše online prodavnice www.gbs.rs pa ukoliko već niste, ovo je prava prilika da se priključite Golden Beauty Shop klubu lojalnih potrošača.

Registraciju možete izvršiti u samo nekoliko klikova na našem sajtu ili instaliranjem mobilne aplikacije koju besplatno možete preuzeti sa Google Play, AppStore ili Huawei AppGallery, a nakon registracije kupon sa 20% popusta će vas čekati u mobilnoj aplikaciji u odeljku “Kuponi” ili u delu “Moj nalog” na www.gbs.rs

Sve što treba da uradite je da putem našeg online shop-a izaberete svoje omiljene proizvode i pre poručivanja na stranici “korpe” u polje “unesi kod” upišete kod kupona i popust će se automatski obračunati.

Izaberite svoj omiljeni proizvod iz našeg asortimana, poručite ga online i uštedite!

1 Komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loyalty

Golden Beauty Shop