Za sve lojalne kupce 20% POPUSTA na ceo asortiman povodom dana zaljubljenih 💗

Dani ljubavi su idealna prilika da onima koje volite pružite pažnju i pokažete koliko su vam važni. Ili pak da iskoristite fantastičan popust koji smo pripremili za vas i obradujete sebe nekim od omiljenih proizvoda iz našeg asortimana.

Uoči dana ljubavi, od 7. do 11. februara na našem online shop-u čeka vas neverovatnih 20% POPUSTA na ceo asortiman.

GBS 20% - telo

Popust važi za sve članove Golden Beauty Shop programa lojalnosti i to za kupovine putem naše online prodavnice www.gbs.rs pa ukoliko već niste, ovo je prava prilika da se priključite Golden Beauty Shop klubu lojalnih potrošača.

Registraciju možete izvršiti u samo nekoliko klikova na našem sajtu ili instaliranjem mobilne aplikacije koju besplatno možete preuzeti sa Google Play, AppStore ili Huawei AppGallery , a nakon registracije kupon sa 20% popusta će vas čekati u mobilnoj aplikaciji u odeljku “Kuponi” ili u delu “Moj nalog” na www.gbs.rs

Sve što treba da uradite je da putem našeg online shop-a izaberete svoje omiljene proizvode i pre poručivanja na stranici “korpe” u polje “unesi kod” upišete kod kupona i popust će se automatski obračunati.

Popust važi samo 5 dana, zato ne čekajte više, već izaberite svoj omiljeni proizvod iz našeg asortimana, poručite ga online i uštedite!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loyalty

Golden Beauty Shop