Dvadeset posto popusta na sve sjajeve za usne

Akcije

Poštovani korisnici,

U želji da našim potrošačima obezbedimo najbolje uslove kupovine artikala koji se nalaze na našem WEB sajtu obezbedili smo popuste i akcijske ponude.
Akcijske ponude se kreiraju na nedeljnom i mesečnom nivou i vreme trajanja akcijske ponude je jasno naznačeno na sajtu kod artikla ili dok isteka zaliha ukoliko je u pitanju proizvod koji više neće biti u ponudi.

U svakom trenutku, na našem sajtu, na stranici Proizvodi na akciji možete pronaći različite artikle koji su dostupni po sniženim cenama.

Informacije o akcijskim ponudama biće dostupne i putem društvenih mreža koje promovišu brendove koje zastupamo.
Kako bi smo našim korisnicima obezbedili popuste za kupovinu omiljenih proizvoda za negu i ulepšavanje, kao i ekskluzivne ponude i poklone, redovno kreiramo akcije različitog tipa.

Za više informacija o akcijskim ponudama pratite redovno naš sajt i društvene mreže.


Promo kodovi

U znak zahvalnosti prema vama, vernim potrošačima, naš kreativni tim je pripremio niz promotivnih aktivnosti, kako bismo vam omogućili ostvarivanje različitih pogodnosti prilikom kupovine vaših omiljenih proizvoda.

Redovno poklanjamo promo kodove koji vam pružaju mogućnost da uštedite prilikom online kupovine na našem sajtu. U pitanju je poseban vaučer sa alfanumeričkim kodom, koji se povezuje sa online porudžbinom na gbs.rs sajtu.

Popust na celokupan iznos (procentualni);
Umanjivanje celokupnog iznosa za određenu vrednost;
Popust na određene proizvode (grupa proizvoda, određeni brend);
Besplatna dostava.
Promo kod se može odnositi na određeni tip korisnika: pravno ili fizičko lice, a može biti namenjen i korisnicima sa određene lokacije.

Kako funkcioniše promo kod?

Svaki promo kod ima ograničen rok trajanja i važi do isteka datuma koji je naznačen na njemu. Nakon isteka predviđenog roka, nije moguće iskoristiti vaučer. Svaki pojedinačni promo kod se može iskoristiti samo za jednu online kupovinu, ako se kod koristi za artikle koji su već sniženi obračunaće se samo jedan popust i to onaj koji je najveći, odnosno ne može da se obračunava popust na popust.

U zavisnosti od naših aktuelnih ponuda, u jednom trenutku možete imati više različitih promo kodova koji su aktivni. Međutim, jedan promo kod se ne može kombinovati sa drugim promo kodovima ili loyalty kuponima, niti se može koristiti za kupovinu u prodajnim objektima. Akcija promo kod je dostupna samo za online kupovinu na sajtu. https://gbs.rs/moj-nalog

Kako dobiti promo kod?

Golden Beauty Shop nudi promotivne kodove i druge akcijske ponude putem e-maila, Newsletter-a, naših stranica na društvenim mrežama, web sajta i drugih načina oglašavanja. Postoji jedna vrsta promo koda pod nazivom univerzalni.

Univerzalni promo kod je dostupan svim korisnicim i objavljuje se javno na našim društvenim mrežama, sajtu ili putem promotivnih materijala koje periodično šaljemo na e-mail adrese registrovanih korisnika ili članovima loyalty kluba. Ovaj kod može da iskoristi svako kome je on dostupan i nije vezan za pojedinačni nalog. Preciznije, univerzalni promo kod možete u isto vreme da iskoristite vi, ali i da ga prosledite drugim korisnicima, kako bi oni ostvarili naznačene pogodnosti prilikom online kupovine. Sa jednog naloga možete iskoristiti univerzalni promo kod samo za jednu kupovinu.

Kako iskoristiti promo kod?

Prilikom online kupovine možete iskoristiti samo jedan promo kod po porudžbini. Nije moguće kombinovati više promo kodova za jednu kupovinu. Jedan promo kod nije moguće koristiti više puta sa istog naloga. Promo kod može biti unet automatski ili ručno, ako se kupon koristi za artikle koji su već sniženi obračunaće se samo jedan popust i to onaj koji je najveći, ne može da se obračunava popust na popust.

Ukoliko posedujete promo kod, prilikom kupovine preko našeg sajta, na stranici Moja korpa unesite ceo alfanumerički kod u odgovarajuće polje pod nazivom PROMO KOD ZA POPUST, koje se nalazi ispod prikaza ukupnog iznosa u vašoj korpi. Nakon što se unese promo kod, rezultat promocije se odmah primenjuje na vašu porudžbinu.

Napomena:

Promo kod je samo jedan od načina uštede prilikom kupovine na našem sajtu. Pratite redovno naše akcijske ponude i iskoristite popuste.


Loyalty kupon

Loyalty kuponi su kuponi na koje imaju pravo Članovi našeg Golden Beauty Shop Loyalty programa.

Ovi kuponi su svim članovima vidljivi u okviru Loyalty widget-a na www.gbs.rs , na stranici “Moj profil” ulogovanog člana, kao i u okviru Golden Beauty Shop mobilne aplikacije koju možete besplatno preuzeti sa Google Play (android) i App Store prodavnice (iOS).

Ovi kuponi su personalizovani, imaju svoj jedinstven broj koji treba uneti u polje koje se nalazi u okviru box-a “Golden Beauty Shop Loyalty program” na stranici sa korpom. Da ne bi morali da prekucavate, postoji automatska funkcija kopiranja na pregledu samog kupona u widget-u i potrebno je da nalepite broj i kliknete na ikonicu sa potvrdom nakon čega će se benefiti primeniti na sam obračun kupovine ukoliko postoje uslovi za primenu kupona.

Kupon može svom imaocu doneti popust u apsolutnom iznosu kao i procentualni iznos. Takođe, može glasiti na kompletan iznos kupovine (npr. 1.000 dinara popusta ili 20% popusta na kompletnu kupovinu), ali isto tako mogu se odnositi samo na pojedinačne artikle, kompletne kategorije proizvoda (npr. Make up, Nega tela, Kosa, Oralna Higijena …) ili pak određene brendove (Golden Rose, Roxanne, Trisa, Miss Magic, Elea i MM Beauty). Ispod svakog kupona, opisan je benefit koji on nosi. (Trajanje loyalty kupona je od 7 do 30 dana u zavisnosti od promo kampanje).

Loyalty kupon će se primeniti ukoliko je popust koji on nosi veći od eventualnog popusta koji postoji na nivou artikla i koji potiče od nekog redovnog ili vanrednog akcijskog sniženja.

Drugim rečima, ukoliko je artikal već sa sniženom cenom, loyalty kupon je moguće primeniti samo ukoliko je popust koji on nosi veći od trenutnog akcijskog sniženja i nije moguće primeniti kupon na već snižene cene.

Prilikom registracije novog člana u Loyalty program (kako na online shop-u, tako i u našim maloprodajama) kao poklon dobrodošlice, dobijate 20% popusta na GOLDEN ROSE kompletan asortiman proizvoda za jednu kupovinu, trajanje kupona je 30 dana.


Loyalty poeni

Program Lojalnosti – Poeni

Učešćem u Programu lojalnosti, Članovi stiču mogućnost na ostvarivanje popusta prilikom kupovine robe u online prodavnici Provajdera koja se nalazi na adresi: www.gbs.rs. Svi Članovi se razvrstaju u Rangove, a svaki Rang nosi različit % povrata sredstava od kupovine u vidu poena na virtuelne račune Članova.

Rangovi i kvalifikacioni uslovi za Rangove su sledeći:

GOLDEN – Članovi dobijaju automatski ovaj rang nakon registracije u Program lojalnosti i welcome popust od 20% na GOLDEN ROSE kompletan asortiman za jednu online kupovinu.
BEAUTY – Ukoliko je akumulirana vrednost kupovina u poslednjih 365 dana veća od 30.000 RSD, Član dobija BEAUTY rang
STAR – Ukoliko je akumulirana vrednost kupovina u poslednjih 365 dana veća od 80.000 RSD, Član dobija STAR rang
ROYAL – Ukoliko je akumulirana vrednost kupovina u poslednjih 365 dana veća od 130.000 RSD, Član dobija ROYAL rang

Proračun Rangova se vrši automatski svakom kupovinom i/ili svakog dana.

Svaki Rang ima različiti procenat povrata sredstava od kupovine u vidu poena na virtuelne račune Članova.

Procenti su:

GOLDEN – 3% povrata u vidu poena – ukupne kupovine preko 500 rsd
BEAUTYBEAUTY – 5% povrata u vidu poena – ukupne kupovine veće od 30.000 rs
STAR – 7% povrata u vidu poena – ukupne kupovine veće od 80.000 rsd
ROYAL – 10% povrata u vidu poena i 15% na sve usluge – ukupne kupovine veće od 130.000 rsd

Pripadajući % povrata se primenjuje na konačan iznos kupovine koju Član zaista plaća ukoliko su u pitanju artikli koji nisu na akciji ili nekom vandrednom sniženju, povrat novca u vidu poena se obračunava i dodeljuje Članu samo na kupovine proizvoda koji imaju redovnu cenu bez popusta.

1 poen ima vrednost od 1 dinara. Članovi poene mogu koristiti za plaćanje robe ukoliko je saldo na njihovom virtuelnom računu veći od 500 poena. Poeni se mogu iskoristiti za plaćanje svih artikala koji se nalaze u ponudi Provajdera.

Provajder zadržava pravo na kreiranje specijalnih promotivnih akcija koje Korisnicima kartice omogućavaju ostvarivanje dodatnih bonitetnih poena.

REGISTRACIJA WEB I LOYALTY KORISNIKA

Registracija na web shop-u

Registraciju možete uraditi na stranici moj nalog odnosno prijavi se ikonicu, unesite sve potrebne podatke i kliknite na dugme REGISTRUJ SE! Nakon toga će Vam stići email (proverite SPAM folder) sa potvrdom i linkom da kreirate lozinku za naš shop, uradite to i ponovo se ulugujte na web shop, nakon toga ostaje Vam još jedan korak a to je da na stranici MOJ NALOG kada ste ulogovani aktivirate LOYALTY tako što ćete klikuniti na tab pod nazivom LOYALTY i onda na dugmence koje nosi naziv AKTIVIRAJ (nalog možete takođe aktivirati I u okviru ikonice sa desne strane ekrana na Vašem uređaju jednostavnim klikom na sličicu poklona sa tekstom loyalty i nakon toga na dugmence aktiviraj.

(Ako ste se registrovali na web shopu možete sa istim podacima da se logujete i na našoj MOBILNOJ aplikaciji ).

Prilikom registracije na web shopu postajete član loyalty programa i dobijate odmah WELCOME kupon sa 20% popusta na Golden Rose ceo asortiman proizvoda za jednu online kupovinu. Kupon važi 30 dana od dana registracije i nalazi se na stranici moj nalog ili u okviru ikonice sa desne strane ekrana na Vašem uređaju

Registracija – maloprodaja i web shop

Ako ste već registrovani u našim GOLDEN BEAUTY SHOP maloprodajnim objektima i želite da se registrujete i na web shopu, morate koristiti istu email adresu koju ste ostavili prilikom registracije u maloprodajnim objektima (TAKOĐE IMATE OPCIJU DA DODATE BARKOD LOYALTY KARTICE koju ste dobili u našim objektima) kako bi mogli da Vam uvežemo naloge . WELCOME kupon nećete dobiti jer ste ga već dobili prilikom registracije u maloprodajama.

Registracija u Golden Beauty Shop maloprodajama

Ako ste se registrovali u našim GOLDEN BEAUTY SHOP maloprodajnim objektima, takođe dobijate WELCOME kupon sa 20% popusta na Golden Rose ceo asortiman za jednu kupovinu u našim objektima. Kupon važi 30 dana od dana registracije.

reg maloprodaje

Registracija i prijava putem GOLDEN BEAUTY SHOP aplikacije

Ako želite da instalirate našu aplikaciju koja Vam služi da pratite stanje Vaših poena, istoriju porudžbina, praćenje dodatnih pogodnosti i akcija, potrebno je da prilikom registracije kliknete na neke od sledećih opcija:

PRIJAVI SE – Opcija za prijavu ako ste se već registrovali preko aplikacije ili web shopa (obavezno koristite istu email adresu sa kom ste se registrovali kao šifru koju ste kreirali na bilo kojoj od ovih platformi).

POSTANI ČLAN – Samo za sve nove korisnike koji se nisu registrovali na web shop-u niti u maloprodajnim objektima. Unesite sve podatke, nakon toga stićiće vam na email koji ste ostavili sa PIN kod-om koji je potreban da unesete na aplikaciju. (Ako ste se registrovali na aplikaciji možete sa istim ovim podacima da se logujete i na web shop).

REGISTRUJ PLASTIČNU KARTICU – Ukoliko imate GBS plastičnu karticu i/ili registrovan nalog na www.gbs.rs kliknite na registruj plastičnu karticu i u ovom polju unesite BARKOD sa plastične kartice ili EMAIL kojim ste se registrovali na web shop-u.

Tek nakon ovog procesa možete se ulogovati u aplikaciju sa željenom email adresom i postavljenom šifrom, ako ste koristili opciju POSTANI ČLAN potrebno je da AKTIVIRATE NALOG putem mejla koji će Vam stići odmah nakon registracije.

Samo na ovaj način obezbeđujete jedinstvenost naloga i sakupljajte bodove na isti račun bez obzira da li kupujete u nekoj od naših radnji ili u online prodavnici.

Ako Vam je potrebna pomoć kliknite na znak u dnu ekrana.

Loyalty

Golden Beauty Shop