Zadržimo magiju praznika dugo u svojoj kosi uz GOLDEN ROSE liniju proizvoda HAIR CARE!

Lepotu nosi u svojoj kosi!

Pred sam kraj protekle godine stigli su nam Golden Rose noviteti kojima nije lako odoleti. U pitanju je linija proizvoda za negu kose pod nazivom Golden Rose Hair Care.
Izuzetne negujuće formule Golden Rose je ovog puta iskoristio da sačini proizvode za održavanje higijene kose i negu u vidu četiri visokokvalitetna šampona za različite tipove kose i različite namene, kao i četiri balzama za negu kose.

Formule su kreirane tako da poštuju individualne potrebe i različite vrste nege koje su potrebne različitim tipovima kose i kože glave.

Svi proizvodi nove Golden Rose Hair Care kolekcije sadrže pantenol kao neizostavni negujuć sastojak koji se pažljivo meša sa drugim hranjivim i negujućim sastojcima u cilju postizanja maksimalnog efekta na kosi.

Hair Care teloo

Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo:
Balsam za kosu GOLDEN ROSE Collagen Boost Conditioner

Balsam sa dodatkom kolagena koji nežno omekšava kosu i doprinosi lakšem raščešljavanju i lepršavom efektu. Formula sadrži bagremov kolagen, organsko arganovo ulje i provitamin B5 (pantenol) koji pomažu u nezi i jačanju kose. Kosa je nakon upotrebe meka i izgleda zdravo i sjajno. Balsam je namenjen onima koji žele da osete blagodeti bagremovog kolagena i arganovog ulja na svojoj kosi. Pre upotrebe ovog balsama preporučujemo pranje kose Golden Rose Collagen Boost šamponom.

Šampon za kosu GOLDEN ROSE Collagen Boost Shampoo
Šampon sa dodatkom kolagena nežno čisti kosu. Formula sadrži bagremov kolagen, organsko arganovo ulje i provitamin B5 (pantenol) koji hidriraju, revitalizuju i hrane kosu. Organsko arganovo ulje naročito pojačava hidrataciju i poboljšava izgled kose. Pomaže u očuvanju boje, dok kosa izgleda zdravije i sjajnije. Proizvod preporučujemo za upotrebu na farbanoj i suvoj kosi kojoj je potrebna dodatna nega, hidratacija i regeneracija, a nakon upotrebe ovog šampona savetujemo da se kosa neguje Golden Rose Collagen Boost balsamom.

Balsam za kosu GOLDEN ROSE Hydrate & Volumize Conditioner

Balsam koji nežno omekšava kosu čineći je glatkom, pomažući joj da se lakše razmrsi i bude lepršava. Formula sadrži ekstrakt bele koprive, aloja vera gel i provitamin B5 (pantenol), koji neguju kosu i pomažu joj da postane hidrirana i da povrati vitalnost. U isto vreme joj daju volumen, osećaj mekoće, zdrav i sjajan izgled. Idealan izbor za postizanja intenzivnog volumena i zdravog izgleda kose.

Šampon za kosu GOLDEN ROSE Purify & Hydrate Shampoo
Izuzetno snažna formula za uklanjanje nečistoća sa kože glave namenjena masnijim tipovima kože. Upotrebom ovom šampona omogućava se temeljno čišćenje kože glave i na taj način započinje se kvalitetna nega kose. Formula je obogaćena ekstraktom bele koprive, aloja vera gelom i provitaminom B5 (pantenol) koji hidriraju kosu i kožu glave i u isto vreme ih neguju i temeljno čiste. Šampon kosi daje volumen i vitalniji, sjajniji i zdraviji izgled.

Balsam za kosu GOLDEN ROSE Keratin Smooth Conditioner
Visoko kvalitetna formula obogaćena keratinom koja pomaže lakšem raščešljavanju kose. Nakon upotrebe balsama kosa izgleda zdravo i lepršavo. Formula sadrži biljne proteine keratina, bademovo ulje i provitamin B5 (pantenol) koji vlaže i jačaju oštećenu kosu. Nakon upotrebe kosa je meka ,a izgleda zdravo i sjajno. Namenjen je osobama sa oštećenom, suvom kosom kojoj je potrebna dubinska hidratacija. Preporučujemo upotrebu nakon šampona za kosu GOLDEN ROSE Keratin Smooth.

Šampon za kosu GOLDEN ROSE Keratin Smooth Shampoo
U pitanju je fina formula sa keratinom koja nežno čisti kosu. Formula sadrži biljni keratinski protein i provitamin B5 (pantenol) koji pomažu u obnavljanju, jačanju i nezi oslabljene kose, dok bademovo ulje hidrira i daje kosi prefinjen, mek i zdrav izgled. Ovu formulu možete koristiti ukoliko želite da ojačate kosu, dobijete na volumenu i zdravijem izgledu vlasi.

Balsam za kosu GOLDEN ROSE Moisture Recovery Conditioner
Izuzetno hidratantna formula ovog balsama intenzivno hrani i dubinski neguje kosu. Upotrebom ovog proizvoda kosa izgleda zdravo, glatko i lepršavo. Omogućava lako raščešljavanje, jer je formula obogaćena kokosovim mlekom, uljem makadamije i provitaminom B5 (pantenol) koji dubinski vlaže, neguju i jačaju kosu. Nakon upotrebe kosa je meka, izgleda zdravo i sjajno. Pre upotrebe Keratin Smooth balsama preporučujemo korišćenje Golden Rose šampona za oporavak kose Moisture Recovery Shampoo.

Šampon za kosu GOLDEN ROSE Moisture Recovery Shampoo
Hidratantni šampon koji nežno čisti i neguje kosu. Formula sadrži mešavinu kokosovog mleka, ulja makadamije i provitamina B5 (pantenol), koji pomažu revitalizaciji, hranjenju i dubinskoj hidrataciji kose. Nakon upotrebe kosa je meka, izgleda zdravo i sjajno. Namenjen je osobama sa oštećenom, dehidriranom kosom kojoj je potrebna intenzivna nega. Preporučuje se da se proizvod koristi u kombinaciji sa Moisture Recovery regeneratorom.

Posetite internet prodavnicu i odaberite formulu u skladu sa svojim potrebama, tipom kose i efektom koji želite da postignete.

Nakon toga, ostaje vam samo da uživate u lepoti svoje kose!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loyalty

Golden Beauty Shop