Iskoristite moć ajlajnera u svoju korist!

U ČEMU JE TAJNA ZAVODLJIVOG IZGLEDA SARE JO?

Ko je bio vaš favorit?

Bez obzira na odgovor verujemo da niste ostali imuni na upečatljiv vizuelni identitet mlade umetnice Sare Jo.
Make up Sare Jo na proteklom takmičenju za predstavnika za pesmu Evrovizije ovaj put je bio naša inspiracija.

Golden Rose ajlajneri i maskara

Važan segmen atraktivnog, zavodljivog i pomalo provokativnog izgleda su svakako ajlajneri i način na koji su korišćeni. Make up Sare Jo podstakao nas je da vam predložimo lajnere uz koje možete i vi da postignete vamp izgled.

GOLDEN ROSE Extreme Sparkle Eyeliner – izuzetno svetlucavi ajlajneri sa šljokicama koji daju glamurozan i prelep izgled i čine da oči zasijaju poput zvezda.
Šljokičasti ajlajner možete odabrati u određenoj boji u skladu sa vašim tenom, stilom i potrebama i naneti u vidu luka na gornji kapak. Ovo će vam pružiti ekstravagantni i glamurozni izgled.

GOLDEN ROSE Perfect Lashes Black Eyeliner -Intezivni crni ajlajner sa posebnom četkicom omogućava precizno nanošenje, brzo se suši i ostavlja snažan i misteriozan utisak. Možete ga koristiti da naglasite ivicu gornjeg kapka, nanoseći ga tik uz trepavice koje bi trebalo da budu duge i tamne kako bi izgled bio potpun.
Golden Rose crni intenzivni ajlajner Perfect Lashes učiniće vaš pogled neodoljivim, a make up potpunim. Ovaj ajlajner ima dugotrajnu, postojanu formulu, kvalitetni aplikator za precizno nanošenje i intenzivnu crnu boju.

GOLDEN ROSE Perfect Lashes Blue Mascara može dodati dubinu oku i savršenu završnicu ovog look-a.

Izgled poznatih često nam je inspiracija i volimo da nosimo stvari koje nose oni, ili koristimo isti/sličan make up. To je u redu. Ali nikad ne treba zaboraviti da svaki trend treba pratiti u skaldu sa svojom ličnošću, godinama, ličnim stilom.

Pratite trendove , ali sačuvajte nešto svoje.
Budite svoje i autentične, jer to vas čini neodoljivim!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loyalty

Golden Beauty Shop