GOLDEN ROSE BODY CARE KOLEKCIJA
– ZA TRENUTKE U KOJIMA DUŠA U TELU CVETA!

UČINI SVAKI TRENUTAK SVOG DANA POSEBNIM!

Leto je vreme za hedoniste.
Svega ima u izobilju – sunca, uživanja, odmora, lepote.
Potrebni su vam još samo osveženje i adekvatna nega!

Golden Rose nova kolekcija za negu tela zarobila je u predivnim pakovanjima najlepše mirise, osvežavajuće i negujuće formule i lepotu o kakvoj ste oduvek sanjale!

Body Care kolkcija slika telo

Svi znamo koliko nam prijaju letnja duga tuširanja. Predstavljamo vam najnoviji gel za tuširanje Body Care Golden Rose kolekcije koji je dostupan u tri jedinstvene, prefinjene i osvežavajuće mirisne note. Da li ste raspoložene za rashlađenje prolećnom cvetno osvežavajućom notom Spring Breeze, romantičnom voćno – cvetnom notom Just Romance ili voćno zavodljivnom mirisnom notom Love Whisper?

Koju god liniju mirisa da odaberete budite sigurne u negujuću, penastu formulu koja hrani vašu kožu provitaminom B5, pantenolom, aloa verom, she buterom i drugim sastojcima koju vašu kožu čine mekanom poput svile. Redovnim korišćenjem gelova za tuširanja Golden Rose Body Care kolekcije vaša koža postaće zategnuta, baršunasta, meka i mirišljava, a vaše telo i um osveženi novom energijom.

Golden Rose Body Care kolekcija sadrži i losione za telo u istim mirisnim notama koje doprinose da vaša koža nakon tuširanja sačuva vlažnost i elastičnost. Formula je obogaćena najkvalitetnijim sastojcima iz prirode i prilagođena potrebama vaše kože.

Ukoliko želite da osveženje traje duže svaka od ovih mirisnih linija Golden Rose vam nudi i sprej za telo koji čini vašu kožu suptilno mirisnom i prijatnom nakon dugo, dugo vremena čak i po visokim temperaturama.

Mala, ali odabrana kolekcija novih Golden Rose proizvoda za negu tela ne bi bila potpuna da u istim mirisnim formula nije i krema za negu ruku.
Da li ste odabrali liniju novih Body Care Golden Rose proizvoda koja vas najbolje opisuje?

Svi proizvodi nove Golden Rose Body Care kolecije su veganski i sastavljeni su od najkvalitetnijih biljnih sastojaka.

Jedinstveni kvalitet u tri različite mirisne note!

Požuri i odaberi proizvode po svojoj meri!

Golden Rose Body Care Collection – kolekcija proizvoda za telo koja hrani vašu dušu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loyalty

Golden Beauty Shop