Novo iz Elea-e

DO GLATKE KOŽE BEZ NEŽELJENIH DLAČICA JE LAKO!
ELEA ZNA KAKO!

Novo iz Elea-e – set proizvoda za depilaciju nežne kože tinejdžera!
Dolaze topli dani, leto i odlasci na more i kupališta.Vreme je da koža blista – glatka, negovana i meka.

teen depil-unutrasnja

Zato je ELEA kreirala posebnu kolekciju set proizvoda za depilaciju koji su namenjeni nežnoj, mladalačkoj koži.

ELEA Teen kolekcija za depilaciju sadrži kreme i trake za depilaciju različitih namena – od ruku i nogu, preko lica pa do delikatnih zona. Kolekcija je namenjena mladalačkoj koži – zato je ELEA birala kvalitetne sastojke da bi ova kolekcija bila dovoljno nežna i negujuća, a opet efikasna u brzom i bezbolnom uklanjanju dlačica uz dugotrajan fekat.

ELEA vam predstavlja:

ELEA Teen Hair Removing Cream Body with Argan Oil krema za depilaciju kojom se postiže lako, efikasno i bezbolno uklanjanje neželjenih dlačica uz dugotrajan efekat.

ELEA Teen Hair Removing Cream Delicate Zones krema za depilaciju delikatnih podrušja koja je namenjena osetljivoj koži za brzo i bezbolno uklanjanje neželjenih dlačica, posebno pogodna za pazuh i bikini zonu.

ELEA Teen Hair Removing Strips Face Trake za depilaciju lica prilagođene mladalačkoj koži. Teen Elea trake za depilaciju lica namenjene su za brzo, jednostavno i efikasno uklanjanje neželjenih dlačica sa delova lica.

ELEA Teen Hair Removing Strips Body Trake za depilaciju tela prilagođene mladalačkoj koži. Teen Elea trake za depilaciju tela namenjene su za brzo, jednostavno i efikasno uklanjanje neželjenih dlačica sa kože tela.

Za osetljive godine odrastanja – TEEN trake za depilaciju. Tvoja podrška samopouzdanju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loyalty

Golden Beauty Shop