Golden Beauty Shop – mesto gde izvire lepota

Posetite centar lepote u vašem kraju i uživajte u raju koji smo kreirali samo za vas!

Vreme u kome živimo pomalo nas je otuđilo i zatvorilo. Lakše i brže, a i sigurnije je da kupujemo online ili iz fotelje. Biramo proizvode, razgledamo i sve nam stigne na kućnu adresu.

Ali svaka pogodnost ima i drugu stranu. Gde je tu čar uživanja u obilasku parfimerije uživo, biranja boja, a da ne pominjamo onaj deo koji najviše volimo i koji odvajamo samo za nas i posvećujemo svojoj lepoti, a tiče se odlaska na željene tretmane lica, tela, kose…?!

Sve nam to pomalo nedostaje, zar ne!?

Uz poštovanje svih epidemioloških mera pozivamo vas da bezbedno posetite salone i uživate u širokom spektru frizerskih, kozmetičkih, manikirsko – pedikirskih usluga. Inovativni tretmani lica i tela, prijatan ambijent i ljubazno, profesionalno osoblje najbolja su preporuka da posetite baš naše objekte. Pored toga, u našim salonima dostupni su i svi proizvodi brendova Golden Rose, Roxanne, Trisa, Elea, Miss Magic i MM Beauty. Sabrali smo lepotu na jednom mestu u službi vaših najviših očekivanja.

Mi smo tu da se osećate lepo, bezbedno i zdravo, a na vama je samo da poželite tretman ili proizvod po svojoj meri.

Informišite se o lokacijama naših mini objekata koji u sastavu imaju samo prodavnicu navedenih brendova, ili o lokacijama objekata salonskog tipa koje u okviru prostora imaju i deo sa velikim brojem usluga iz oblasti zdravlja i lepote.

Centar lepote, parfimerije i saloni Golden Beauty Shop

Već dugo vremena čuvamo dobru praksu popusta, akcija, aktivacija i pogodnosti za vas pri kupovini u našim objektma, o kojima se takođe, možete informisati.
Sve o tretmanima u vidu kratkih opisa, detaljnih informacija, ali i bloga pripremili smo sa puno ljubavi za vas.

Za one koji ipak žele da ostanu u toplini svog doma i kupuju bezbedno, brzo i lako iz fotelje tu je i pristup našoj online prodavnici koja u svom sastavu sadrži proizvode brendova Golden Rose, Roxanne, Miss Magic, MM Beauty Elea i Trisa.

Naš lako pregledan i pristupačan sajt je savršeno mesto da se dobro informišete o svemu.

Raznovrsnu ponudu, pogodnosti, akcije, detalje o uslugma možete pronaći na reaktiviranom i unapređenom sajtu Golden Beauty Shop- Centar Lepote

Uživajte u upoznavanju sa čarima naših salona, zakažite svoj tretman na vreme i učinite nešto zaista dobro za sebe u ovim teškim vremenima!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loyalty

Golden Beauty Shop