Gbs.rs pobednik
“Web Retailer Awards 2022” u kategoriji Health & Beauty

Naš online shop je pobednik “Web Retailer Awards 2022” u kategoriji Health & Beauty

Dragi naši,
Na konferenciji E-commerce Jam svečano su dodeljena priznanja najboljim veb-prodavnicama regiona u okviru konkursa Web Retailer Award 2022. S tradicijom dužom od decenije, Web Retailer Award je najveće takmičenje onlajn šopova u jadranskom regionu koje se, u organizaciji Idealno.rs, člana Heureka grupe, po drugi put održava u Srbiji.

Ove godine se na WRA prijavila 361 veb-prodavnica iz Srbije, Hrvatske i Slovenije, a u četvrtak uveče, u okviru konferencije E-commerce Jam, a pod pokroviteljstvom dostavljačke službe DPD i kartičarske kuće Visa, podeljeno je čak 58 nagrada u različitim takmičarskim kategorijama.

unutrasnja-wra22

Pobednike su birali i kupci i vodeći ljudi industrije!

Ocenjivanje na dva nivoa: zadovoljstvo kupaca i tehnička usklađenost sa evropskim standardima bezbedne onlajn kupovine. Zatim su tri veb-prodavnice sa najvišim ocenama iz svake kategorije uvršćene među finaliste.

Najbolje ocenjene prodavnice ušle su u uži krug takmičenja, gde ih je potom evaluirala međunarodna komisija sastavljena od stručnjaka za e-trgovinu!

Ponosni smo na ovu nagradu, kako je ona dokaz da imamo potpuno poverenje potrošača i hvala vam na tome!

Web Retailer Award 2022 , u organizaciji Idealno.rs, najveće je takmičenje namenjeno veb-prodavcima u regionu. Cilj tog konkursa je da prodavcima pruži pouzdane povratne informacije stručnjaka iz ecommerce sveta i da im pomogne da potrošačima na internetu ponude najbolje iskustvo onlajn kupovine.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loyalty

Golden Beauty Shop