500 rsd POPUSTA za sve LOYALTY članove

500 RSD POPUSTA ZA SVE LOYALTY ČLANOVE 💖

Dragi naš,
Pri kupovini u iznosu od 2500 rsd i više u svim našim Golden Beauty Shop maloprodajnim objektima (osim TC BIG Pančevo),kao i na online shopu, očekuje vas popust od 500 rsd.
Popust se ne primenjuje za salonske usluge, već samo za kupovinu proizvoda u parfimeriji.

Akcija traje od 10.11. do 18.11.2022.

500 rsd kupon - unutrašnja

Ovaj popust možete ostvariti samo ukolliko unesete KUPON!

Ovaj kupon je svim članovima vidljivi u okviru Loyalty widget-a na www.gbs.rs , na stranici “Moj profil” ulogovanog člana, kao i u okviru Golden Beauty Shop mobilne aplikacije koju možete besplatno preuzeti sa Google Play (android) i App Store prodavnice (iOS).

Ovi kuponi su personalizovani, imaju svoj jedinstven broj koji treba uneti u polje koje se nalazi u okviru box-a “Golden Beauty Shop Loyalty program” na stranici sa korpom. Da ne bi morali da prekucavate, postoji automatska funkcija kopiranja na pregledu samog kupona u widget-u i potrebno je da nalepite broj i kliknete na ikonicu sa potvrdom nakon čega će se benefiti primeniti na sam obračun kupovine ukoliko postoje uslovi za primenu kupona.

Ukoliko je artikal već sa sniženom cenom, loyalty kupon je moguće primeniti samo ukoliko je popust koji on nosi veći od trenutnog akcijskog sniženja i nije moguće primeniti kupon na već snižene cene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loyalty

Golden Beauty Shop