25% popusta na TRISA program oralne higijene

📢 Sjajan POPUST za LOYALTY članove

Od 19.10. do 27.10.2022. očekuje vas 25% popusta na TRISA program oralne higijene. Akcija važi na online shop-u i u našim maloprodajnim objektima: BIG Pančevo, BIG FASHION centar, Ada Mall, Rajićeva.
Ukoliko niste naš loyalty član, možete postati već danas.
Iskoristite priliku i sačuvajte blistav osmeh i zdrave zube vas i vaših mališana. 💕

Trisa 25% popusta - izdvojena

Ovaj popust možete ostvariti samo ukolliko unesete KUPON!

Ovaj kupon je svim članovima vidljivi u okviru Loyalty widget-a na www.gbs.rs , na stranici “Moj profil” ulogovanog člana, kao i u okviru Golden Beauty Shop mobilne aplikacije koju možete besplatno preuzeti sa Google Play (android) i App Store prodavnice (iOS).

Ovi kuponi su personalizovani, imaju svoj jedinstven broj koji treba uneti u polje koje se nalazi u okviru box-a “Golden Beauty Shop Loyalty program” na stranici sa korpom. Da ne bi morali da prekucavate, postoji automatska funkcija kopiranja na pregledu samog kupona u widget-u i potrebno je da nalepite broj i kliknete na ikonicu sa potvrdom nakon čega će se benefiti primeniti na sam obračun kupovine ukoliko postoje uslovi za primenu kupona.

Ukoliko je artikal već sa sniženom cenom, loyalty kupon je moguće primeniti samo ukoliko je popust koji on nosi veći od trenutnog akcijskog sniženja i nije moguće primeniti kupon na već snižene cene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loyalty

Golden Beauty Shop