Romantika je uvek u modi

Potražite vreme za trenutke romantike birajući proizvode nove Golden Rose Mystic Romance kolekcije!

Da li i vama u vreme brzine, svedenosti i minimalizma nedostaje malo romantike?
Ili malo više?

Kada pomislite na romantični make up sigurni smo da pomislite na rumene usne, raskošne trepavice i zavodljive, crvene nokte koji vašu šaku čine tako sofisticaranom?!

Romantika kao mističnost, romantika kao lepota, romantika kao ideal, romantika kao najlepši san, romantika kao mistika prohujalog vremena, romantika kao raskošne nijanse crvene…

To su bile naše prve asocijacije kada smo ugledali predivno dizajnirane proizvode nove, limitirane Golden Rose kolekcije. Mystic Romance kolekcija u sastavu ima maskaru i prelepe nijanse crvenog tečnog ruža i iste takve nijanse laka za nokte.

Limitirana?
Da, ova kolekcija je odraz trenutka, kao i svaka romantika, a čemu mistika ako će biti dostupna svakom i uvek?

Zato smo iskoristili romantičnu atmosferu praznika da zavirimo u sadržaj ovih predivno dizajniranih bočica i dotaknemo magiju crvenih nijansi. Zaista, uz savršne nijanse crvene na usnama i noktima i trepavice iza kojih poged izgleda zavodljivo dotakli smo suštinu romantike.

Da li i vi birate romantičan izgled sa dozom mistike koji je neodoljiv suprotnom polu?

Pored predivnih nijansi ove bočice kriju inovativne formule koje garantuju kvalitet. Mat efekat tečnog ruža na usnama je dugotrajan i savršeno pigmentisan, dok lakovi imaju lepu pokrivnu moć, dobro vreme sušenja i besprekorne nijanse crvene.

Golden Rose je opet obradovao svoje potrošače dobrim odnosom cene i kvaliteta. Nova kolekcija je savršen izbor da darujete sebi ili dragoj osobi proizvode koji su kvalitetni, posebni i funkcionalni.

Kada birate poklon za dragu osobu važno je da pored funkcionalnosti bude lep na oko. Kolekcija Mystic Romance ima sve potrebne parametre da bude odličan izbor poklona u danima koje dolaze.

Odaberite svoje omiljeni proizvode nove kolekcije brzo i lako putem Golden Beauty Online Shop-a ili ih potražite u najbližem Golden Beauty Shop-u i bolje snabdevenim objektima u zemlji!

Ovo je univerzalna kolekcija za sve dame od stila – bez obzira na godine, a dobro se prilagođava i individualnim ukusima zbog svoje univerzalne, savremene mistično – romantične note.

DOŠLO JE VREME DA ODVOJITE TRENUTKE I ZA ROMANTIKU.
U SVAKOM SMISLU!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loyalty

Golden Beauty Shop