Besplatna dostava za porudžbine preko dve hiljade dinara

Puder kao prijatelj vaše lepote

Lepota je sastavni deo života i statusa moderne žene.
Danas, jedna uspešna žena, pored svih epiteta koje treba da ima važno je da bude i lepa, odaje utisak prefinjenosti, dobrog ukusa, odmerenosti, negovanosti i ženstvenosti.

Zato je prva lekcija kada je reč o nanošenju pudera da manje može biti puno više!

Cilj koji želimo da postignemo kvalitetnim korišćenjem šminke je da prikrijemo nedostake svog lica, a istaknemo ono što je lepo na nama, ali tako da u isto vreme pokušamo da u meri koja nama odgovara pratimo i modne trendove.

Preduslov da puder dobro stoji na našem licu je da šminkanju prethodi adekvatna nega, kako bi koža bila zategnuta, bez izraženih bora, punog tonusa i bez hiperpigmentacije.

Dakle, osnova kvalitetnoj šminci jeste kvalitetna nega.

Ukoliko lice negujemo na pravi način, sledeći korak jeste odabir adekvatne podloge za puder kojom ćemo izjednačiti ten i učini kožu lica neodoljivo blistavom.
Kada nanosimo puder treba slediti nekoliko važnih smernica:

  • Puder nanosimo postepeno i nikada u velikim količinama
  • Utapkavamo puder, ne razmazujemo ga, jer tada ostaju tragovi
  • Pazimo da nijansa pudera potpuno odgovara nijansi tena
  • Puder ne nanosimo na obrve
  • Obratimo pažnju na prelaze oko brade i kod uha – da se ne vide oštre linije

Jesen je sa sobom donela hladnije dane i sada sa mnogo manje muke možemo koristiti šminku i birati pudere različitih struktura bez bojazni razmazivanja usled toplote i znojenja.

Kada nanesete puder ne bi trebalo da izgledate kao da na licu imate masku ili da, prosto, izgedate „prenašminkano“. Suviše jaka, teška šminka dovodi do kontraefekta, jer može istaći svaku vašu boru, aknu ili kožu učiniti starijom i dehidriranom.

Želimo da vam predstavimo puder neverovatne pokrivne moći koji u sebi sadrži i korektor, a pri tome nije „težak“ na licu, jer ne sadrži masti.
Predstavljamo vam Golden Rose Total Cover 2 in 1

Total Cover 2 in 1

Total Cover 2 in 1

U pitanju je, dakle, puder lagane teksture, bez masti, visoke pokrivne moći, dostupan u 20 prefinjenih nijansi koje se lagano stapaju sa prirodnom nijansom tena. Može se naneti u više slojeva i postojan je tokom čitavog dana.

U sebi sadrži vitamin E, kao i visok SPF faktor za zaštitu kože od štetnih sunčevih zraka.

Možete ga koristiti kao korektor za predeo oko očiju i za prekrivanje hiperpigmentacije, ali u isto vreme i kao potpunu podlogu za nanošenje makeup-a.

Ne zaboravite, vaša koža će našminkana izgledati lepo samo ukoliko je negovana, hidrirana, zategnuta i odmorna.

Iz tog razloga, odmah po završetku dnevnih obaveza i dolasku kući temeljno uklonite šminku sa lica kako bi koža „disala“ tokom dela dana kad ste opušteni u toplini svog doma.

Nakon uklanjanja šminke obavezno na lice nanesite kremu za negu koja je adekvatna za vaš tip kože, dobro je umasirajte kako bi izvršili i laganu manuelnu masažu i osim nege mišićima lica pružili i lagano opuštanje nakon svakodnevnih stresnih obaveza.

Volite svoju kožu, ona je odraz vaše lepote!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loyalty

Golden Beauty Shop