Dvadeset posto popusta na Golden Rose Miss Beauty kolekciju kozmetičkih proizvoda

Muška farba za kosu ELEA MEN Professional Colour & Care

445,00 RSD sa PDV-om

Muška farba za kosu ELEA MEN Professional Colour & Care bez amonijaka vraća prirodnu boju kosi, bradi ili brkovima. Dostupna u pet prirodnih njansi.

SOL-ELPFM-1.0SOL-ELPFM-1.0SOL-ELPFM-3.0SOL-ELPFM-3.0SOL-ELPFM-4.0SOL-ELPFM-4.0SOL-ELPFM-5.0SOL-ELPFM-5.0SOL-ELPFM-7.0SOL-ELPFM-7.0
Obriši
Uporedi
Šifra proizvoda: N/A Kategorije: , , Ključne reči: , , , , , , ,

Muška farba za kosu ELEA MEN Professional Colour & Care
ELEA je stvorila savršenu formulu bez amonijaka za muškarce koji žele svojoj kosi, bradi ili brkovima da povrate prirodnu boju.

Pet prirodnih nijansi:
• Crna
• Tamnobraon
• Braon
• Svetlobraon
• Tamnoplava

Preporuke pre upotrebe
Pročitajte sva uputstva i napomene pre nego što počnete da koristite proizvod.
Napravite test osetljivosti 48 sati pre primene.
Ako imate veliki procenat sedih dlaka, izaberite tamniju nijansu iz palete boja ili povećajte vreme tokom kojeg ćete već nanesenu mešavinu zadržati na kosi. Napravite test boje ako niste sigurni koju nijansu da odaberete. Mešavina bi trebalo da ostanu duže nanesena na zulufe i područje oko slepoočnica.Nanesite boju na čistu i vlažnu kosu, bradu i brkove. Uvek farbajte sveže pripremljenom mešavinom. Nikada ne ostavljajte pripremljenu smešu za sledeću upotrebu zato što će potpuno izgubiti svoja svojstva. Nemojte da koristite metalni sud ili metalni češalj. Preporučujemo Vam da uklonite kontaktna sočiva pre bojenja.

Mere opreza prilikom upotrebe
Farbe za kosu mogu da izazovu snažne alergijske reakcije. Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 16 godina. Držite proizvod dalje od dece. Ne nanosite odmah nakon uvijanja (ravnanja) kose, izbeljivanja, farbanja kanom ili farbama koje sadrže obojene metale. Pročitajte i sledite uputstva. Samo za spoljnu upotrebu. Uvek napravite test osetljivosti 48 sati pre primene. Nosite odgovarajuće zaštitne rukavice. Ne koristite proizvod ukoliko: imate osip na licu ili je vam je koža glave osetljiva, upaljena ili povređena; već ste imali bilo kakvu reakciju nakon farbanja kose; imate reakcije nakon privremenog tetoviranja crnom kanom. Privremene tetovaže crnom kanom mogu da povećaju rizik od alergije. Ne koristiti proizvod za farbanje trepavica i obrva. Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju da oči dođu u kontakt sa proizvodom, odmah ih isprati. Izbegavati kontakt sa sluzokožom nosa i usta. U slučaju da sluzokoža nosa ili usta dođe u kontakt sa proizvodom, odmah je isprati. Dobro isprati nakon primene. Sadrži vodonik-peroksid. Sadrži fenilendiamine. Sadrži rezorcinol. Čuvati na suvom i hladnom mestu na temperaturi od 5 do 25 °C, u originalnom pakovanju, dalje od izvora toplote i direktne sunčeve svetlosti.
Uputstvo za mešanje: 50 ml farbe i 50 ml razvijača.

Test osetljivosti
Nanesite malu količinu farbe u tankom sloju iza uha ili na unutrašnju stranu prevoja lakta i ostavite ga da deluje 48 sati bez pranja. Ako se tokom tog perioda pojave znaci alergijske reakcije, nemojte da koristite farbu. Alergijska reakcija se može pojaviti bez obzira na negativan rezultat testa. Ako se tokom primene proizvoda pojavi svrab, osip ili crvenilo kože, isperite farbu toplom vodom, prekinite nanošenje i konsultujte lekara.

Primena
Istisnite farbu iz tube u bocu sa razvijačem. Čvrsto zatvorite bocu i dobro protresite dok smeša ne postane homogena. Kada je smeša pripremljena, pažljivo odmotajte vrh kapice aplikatora kako biste izbegli neželjeno prskanje proizvoda. Odmah počnite sa nanošenjem smeše.

Farbanje kose:
Nanesite smešu na čistu i vlažnu kosu. Raznesite je ravnomerno i pažljivo do korena kose i po celoj kosi. Nakon završetka nanošenja sačekajte 5 minuta. Ako želite da vam kosa bude svetlije nijanse, skratite vreme delovanja na 2–3 minuta, a da biste dobili tamniju nijansu, ostavite smešu da deluje duže od 5 minuta. Da bi imala učinak na područje oko zulufa i zalizaka, potrebno je da smeša duže deluje, te se preporučuje da se sa nanošenjem počne na tim područjima. Isperite kosu odgovarajućom količinom tople vode, a zatim nanesite šampon za obojenu kosu i ponovo isperite. Da biste izbegli da koža oko kose poprimi bilo kakvu boju, prethodno nanesite kremu za lice ili vazelin na te delove.

Farbanje brade/brkova:
Navucite zaštitne rukavice. U posudi koja nije od metala pomešajte istu količinu farbe iz tube i razvijača. Dobro promešajte dok ne dobijete homogenu smešu. Da biste izbegli da koža oko brade i brkova poprimi boju, prethodno nanesite kremu za lice ili vazelin na te delove. Odgovarajućom četkom nanesite malu količinu pripremljene smeše na bradu i brkove. Pazite da ne progutate i najmanju količinu smeše. Masirajte kako bi se proizvod ravnomerno rasporedio. Ako želite da vam brada/brkovi budu svetlije nijanse, skratite vreme delovanja na 2–3 minuta, a da biste dobili tamniju nijansu, ostavite smešu da deluje duže od 5 minuta. Da bi imala učinak na područje oko zulufa i zalizaka, potrebno je da smeša duže deluje, te se preporučuje da se sa nanošenjem počne na tim područjima. Dobro isprati sve dok voda kojom se ispira ne postane potpuno čista.

Specijalni sastojci
•Ammonia Free Hair Colour

Dodatne informacije

Težina 167 g
Izaberi varijaciju

, , , ,

Budite prvi da napišete recenziju za “Muška farba za kosu ELEA MEN Professional Colour & Care”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Poručivanje telefonom Poručivanje telefonom
Loyalty

Golden Beauty Shop

Muška farba za kosu ELEA MEN Professional Colour & Care

Muška farba za kosu ELEA MEN Professional Colour & Care

445,00 RSD sa PDV-om

Dodaj u korpu