Jesenje mirisne note

Poznato je da se sa dolaskom novih sezona menjaju kako modni, tako i beauty trendovi. Kada su u pitanju parfemi, proleće i leto obeležavaju osvežavajuće i lagane mirisne bazirane na cveću i voću, dok su jesen i zima rezervisani za dublje, jače note poput začinskih, drvenastih i orijentalnih.

JESENJE MIRISNE NOTE

Šta je ove jeseni trend!?

Ove jesenje sezone je u trendu mešanje parfema. Možda vam na prvi pogled ovo izgleda preterano i neukusno, ali mešanjem određenih mirisnih nota možete kreirati jedinstveni miris koji niko nema. Preporučuje se mešanje laganih (letnjih) sa jakim (jesenjim/zimskim) parfemima kako bi se kreirala savršena mirisna harmonija.

Izaberite pravi jesenji parfem .

Predstavljamo 4 mirisne note koje će obeležiti jesenje parfeme:

Jasmin

U svetu parfema koristi se dosta različitih vrsta jasmina koji stižu iz Indije, Francuske, Maroka, Italije i Egipta.

Dodatak jasmina daje parfemu topline, a najčešće se koristi u klasičnim parfemima.

Koža

Koža se u proizvodnji parfema počela koristiti još u 16. veku, a vezuje se s toplinom i prirodnošću kompozicije, ali i izaziva asocijacije na kvalitetnu kožu kojoj je posvećen i više nego jedan parfem. Među njima su modna kuća Chanel i miris Cuir de Russie iz 1924. godine.

Puderaste, cvetne i drvenaste nijanse kože koriste se u muškim i ženskim parfemima.

Vetiver

Vetiver je jedna od mirisnih komponenti koje su nezamenjive u proizvodnji.

Odiše jakim drvenastim i zemljanim notama te se isključivo koristi u kreiranju muških parfema. Kasnije su kreatori parfema počeli stvarati uniseks mirise s vetiverom kao glavnom komponentom.

Amber

Amber je jedan od najskupocenijih prirodnih elemenata koji fiksira tople orijentalne mirise. Sam po sebi odiše morskim i zemljanim mirisom koji se manifestuje na različite načine, zavisno o tome s čime se kombinuje.

Kada je amber čist, vrlo je težak i jak te se zato dodaje u malim količinama, ali postoje parfemi u kojima je jedna od glavnih komponenti.

Idealni za jesenju sezonu, svaki od ovih sastojaka će učiniti da se osećate prelepo i moćno jer su kombinovani da podignu samopouzdanje i kompletiraju svačiji stil.

Ženski parfem ROXANNE Ratna edp 80ml

Ženski parfem ROXANNE Ratna edp 80ml

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loyalty
Kako bismo iskazali zahvalnost za ukazano poverenje, odlučili smo da unapredimo program koji nagrađuje vašu lojalnost!
Kako do poena

Pogledaj na koji način možeš da sakupiš i potrošiš svoje poene.
Kako zaraditi poene
Opšte pravilo za bonitetne poene

Svakom kupovinom većom od 500 RSD, u zavisnosti da li ste u GOLDEN, BEAUTY, STAR ili ROYAL nivou popusta, dobijate do 15% povrata u vidu poena na Vaš račun!

Facebook Like = 50 poena

Lajkuj našu stranicu na Facebook-u i nagrađujemo te sa 50 poena!

Instagram Follow = 50 poena

Zaprati nas na Instagramu i častimo te sa 50 poena

Recenzija proizvoda = 50 poena

Napiši recenziju i podeli sa posetiocima našeg shopa utiske o artiklu koji si prethodno kupio i 50 poena će se naći na tvom računu za svaki artikal sa recenzijom.

Kako potrošiti poene

Vrednost 1 poena je ekvivalentna 1 RSD u potrošnji. Poene možete iskoristiti tako što unesete željeni iznos u predviđeno polje na pregledu Vaše korpe.

Nivoi popusta

Dostupni nivoi popusta za verne kupce
Golden
3% povrata u vidu poena, a stiče se odmah po registraciji u lojalti program.
Beauty
5% povrata u vidu poena, a stiče se nakon što u tekućoj kalendarskoj godini obaviš više od 30.000 dinara ukupnih kupovina
Star
7% povrata u vidu poena, a stiče se nakon što u tekućoj kalendarskoj godini obaviš više od 80.000 dinara ukupnih kupovina
Royal
10% povrata na robu i 15% povrata na usluge, a a stiče se nakon što u tekućoj kalendarskoj godini obaviš više od 130.000 dinara ukupnih kupovina. Jednom dostignut ROYAL nivo popusta, nikada ne možeš izgubiti!
Loyalty

Golden Beauty Shop