Akcije

Poštovani korisnici,

U želji da našim potrošačima obezbedimo najbolje uslove kupovine artikala koji se nalaze na našem WEB sajtu obezbedili smo popuste i akcijske ponude.
Akcijske ponude se kreiraju na nedeljnom i mesečnom nivou i vreme trajanja akcijske ponude je jasno naznačeno na sajtu kod artikla ili dok isteka zaliha ukoliko je u pitanju proizvod koji više neće biti u ponudi.

U svakom trenutku, na našem sajtu, na stranici Proizvodi na akciji možete pronaći različite artikle koji su dostupni po sniženim cenama.

Informacije o akcijskim ponudama biće dostupne i putem društvenih mreža koje promovišu brendove koje zastupamo.
Kako bi smo našim korisnicima obezbedili popuste za kupovinu omiljenih proizvoda za negu i ulepšavanje, kao i ekskluzivne ponude i poklone, redovno kreiramo akcije različitog tipa.

Za više informacija o akcijskim ponudama pratite redovno naš sajt i društvene mreže.


Promo kod

U znak zahvalnosti prema vama, vernim potrošačima, naš kreativni tim je pripremio niz promotivnih aktivnosti, kako bismo vam omogućili ostvarivanje različitih pogodnosti prilikom kupovine vaših omiljenih proizvoda.

Redovno poklanjamo promo kodove koji vam pružaju mogućnost da uštedite prilikom online kupovine na našem sajtu. U pitanju je poseban vaučer sa alfanumeričkim kodom, koji se povezuje sa online porudžbinom na gbs.rs sajtu.

Umanjivanje celokupnog iznosa za određenu vrednost;
Popust na određene proizvode (grupa proizvoda, određeni brend);
Besplatna dostava.
Promo kod se može odnositi na određeni tip korisnika: pravno ili fizičko lice, a može biti namenjen i korisnicima sa određene lokacije.

Kako funkcioniše promo kod?

Svaki promo kod ima ograničen rok trajanja i važi do isteka datuma koji je naznačen na njemu. Nakon isteka predviđenog roka, nije moguće iskoristiti vaučer. Svaki pojedinačni promo kod se može iskoristiti samo za jednu online kupovinu.

U zavisnosti od naših aktuelnih ponuda, u jednom trenutku možete imati više različitih promo kodova koji su aktivni. Međutim, jedan promo kod se ne može kombinovati sa drugim promo kodovima, niti se može koristiti za kupovinu u prodajnim objektima. Akcija promo kod je dostupna samo za online kupovinu na sajtu gbs.rs. Listu promo kodova koji su vezani za vaš nalog, kao i do kada ih možete iskoristiti, uvek možete da proverite na stranici Moji promo kodovi.

Kako dobiti promo kod?

Golden Beauty Shop nudi promotivne kodove i druge akcijske ponude putem e-maila, Newsletter-a, naših stranica na društvenim mrežama, web sajta i drugih načina oglašavanja. Postoje dve vrste promotivnih kodova: jedinstveni i univerzalni.

Jedinstveni promo kod je vezan za vaš nalog na gbs.rs sajtu i dobija se putem e-maila. Dobijanje i ostvarivanje pogodnosti koje pruža jedinstveni promo kod najčešće je vezano za ispunjavanje određenog uslova, npr. prva registracija na sajtu. Ovaj promo kod važi isključivo za jednu kupovinu sa naloga koji je povezan sa e-mail adresom na koju je poslat vaučer.

Univerzalni promo kod je dostupan svim korisnicim i objavljuje se javno na našim društvenim mrežama, sajtu ili putem promotivnih materijala koje periodično šaljemo na e-mail adrese registrovanih korisnika. Ovaj kod može da iskoristi svako kome je on dostupan i nije vezan za pojedinačni nalog. Preciznije, univerzalni promo kod možete u isto vreme da iskoristite vi, ali i da ga prosledite drugim korisnicima, kako bi oni ostvarili naznačene pogodnosti prilikom online kupovine. Sa jednog naloga možete iskoristiti univerzalni promo kod samo za jednu kupovinu.

Kako iskoristiti promo kod?

Prilikom online kupovine možete iskoristiti samo jedan promo kod po porudžbini. Nije moguće kombinovati više promo kodova za jednu kupovinu. Jedan promo kod nije moguće koristiti više puta sa istog naloga. Promo kod može biti unet automatski ili ručno.

Automatsko unošenje promo koda

Promo kodovi koji su automatski dodeljeni vidljivi su na vašem nalogu, na stranici Moji promo kodovi. Prilikom svake online kupovine možete izabrati jedan od ponuđenih klikom na dugme PRIMENI. Promo kod će automatski biti unet i odmah primenjen na vašu porudžbinu.

Ručno unošenje promo koda

Ukoliko posedujete promo kod, prilikom kupovine preko našeg sajta, na stranici Moja korpa unesite ceo alfanumerički kod u odgovarajuće polje, koje se nalazi ispod prikaza ukupnog iznosa u vašoj korpi. Nakon što se unese promo kod, rezultat promocije se odmah primenjuje na vašu porudžbinu.

Promo kod je samo jedan od načina uštede prilikom kupovine na našem sajtu. Pratite redovno naše akcijske ponude i iskoristite popuste.

Loyalty

Golden Beauty Shop